Verdiepingsdag

Zet je praktijk op poten

Leer in één dag wat er nodig is om jouw coachpraktijk sterk neer te zetten. Zodat je kunt ondernemen vanuit je hart, met beide pootjes op de grond.

Jij en je hond werken als een geweldig duo samen

Jullie hebben samen een opleiding gevolgd, waardoor je weet hoe je jouw hond kunt inzetten als liefdevolle co-coach. Maar dat is pas het begin van jullie mooie samenwerking. Want waarschijnlijk loop je nog met allerlei vragen en gedachtes over hoe je je praktijk van de grond krijgt. Waar begin je? Wat moet je regelen voor de administratie? Wat is een goed uurtarief? En misschien nog wel het belangrijkst: hoe onderneem je vanuit jouw kernwaarden? Tijdens de terugkomdag ‘Zet je praktijk op poten’ krijg je antwoorden op al die vragen. Hierdoor onderneem je voortaan vanuit je hart, met beide pootjes op de grond.

Foto Joyce en hond

Zet je praktijk op poten

Tijdens deze inspirerende dag neemt Joyce je stap voor stap mee in het opzetten van je eigen praktijk, vanuit jouw eigen kernwaarden. Ze helpt je het vuur in jezelf te vinden waardoor je helder krijgt hoe je jouw praktijk op praktische wijze kunt opzetten en ze geeft je tips over hoe je een klantenkring kunt opbouwen. We brengen passie en de praktische zaken samen, zodat je praktijk straks staat als een huis. Een huis waarin je meer cliënten op een betere manier kunt helpen, waardoor zij vol plezier en motivatie aan zichzelf werken.

Dit gaan we doen tijdens de dag

Samen gaan we met verschillende onderwerpen aan de slag om jouw praktijk op poten te zetten. Zo starten we de dag met een visualisatie-oefening, om te ontdekken wat jouw ‘why’ is: waarom is deze praktijk belangrijk voor je? En wat zijn je kernwaarden? Daarna is het tijd om in het hier & nu te gaan werken en focussen we op de praktische kant van het ondernemen. Want uiteindelijk wil je natuurlijk ook graag een goed belegde boterham verdienen met jouw praktijk.

Je krijgt praktische informatie en we gaan samen aan de slag, zodat je aan het einde van de dag duidelijkheid hebt over:

  • Hoe je zakelijk kunt zijn en toch je passie kunt uitoefenen
  • Hoe je jouw uurtarief kunt berekenen
  • Hoeveel je apart moet voor zetten jouw salaris, voor de belasting en voor de toekomst
  • Hoe je een klantenkring opbouwt
  • Hoe je kunt ondernemen vanuit je hart en je eigen kernwaarden
  • Je ontvangt een basisdocument voor jouw Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring

Na deze dag weet je precies hoe jouw ideale praktijk eruitziet

En dat niet alleen: je hebt eindelijk alle antwoorden op je vragen over het ondernemerschap. Niets houdt jou meer tegen om jouw praktijk op poten te zetten, vanuit je eigen kernwaarden. Je weet wat je nodig hebt om verder te kunnen bouwen aan je praktijk en je hebt inzicht in je kosten, uurtarief en andere praktische informatie. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een rugzak vol informatie, tips en mogelijkheden om zelfstandig jouw praktijk te runnen vanuit je hart. Zodat je samen met je hond als co-coach jouw cliënten nog beter kunt helpen, en zij vol plezier en motivatie aan zichzelf kunnen werken.

Klaar om jouw praktijk op poten te zetten?

De eerstvolgende dag wordt in groepsverband gegeven op vrijdag 20 september 2024. Deze dag draait écht om jou en je praktijk: je hond mag deze keer thuisblijven. Ook als je ergens anders een opleiding hebt gevolgd met jouw hond ben je van harte welkom. Deelname aan deze dag kost € 249,- (inclusief koffie/thee en lunch)

Wil je deze dag individueel volgen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

“Ik begrijp nu het belang van de kernwaarden van je eigen praktijk”

"Het was een dag vol waardevolle inzichten die welkom en nuttig waren."

 

"Een echte aanrader voor startende ondernemers die zoekend zijn in alles wat er op hen afkomt bij het op poten zetten van hun praktijk"

“Geen pasklare antwoorden, maar je wordt zelf uitgenodigd om na te denken over hoe jij het wilt gaan doen!”

 

"Ook het zakelijke stuk werd zo gebracht dat ik er enthousiast van werd."

"Ik kan vol vertrouwen en inspiratie verder met het opbouwen van mijn praktijk."

 

“Wat een fijne dag, compact en overzichtelijk.”

"Als je handvatten wilt krijgen om met je praktijk aan de slag te gaan, schrijf je dan in!"

 

“De dag was ontzettend leerzaam en motiverend.”

"Een aanrader omdat Joyce ook met jou als individu meekijkt naar waar je met jouw individuele situatie zakelijk rekening mee moet houden."

Over Coachen met Honden

"De natuurlijkste manier om je cliënten zo daadkrachtig en effectief mogelijk te helpen, waarbij je je hond inzet als liefdevolle spiegel. Wij leren je hoe."

Wij zijn Ernst-Jan en Joyce van Wijk en samen met onze roedel runnen we de succesvolle coachpraktijk Bo Vertelt. Het werken met de hond in onze coaching en begeleiding is laagdrempelig, leuk en inzichtgevend. Want honden leven in het hier en nu. Hun gedrag werkt als een spiegel: het laat informatie zien waar wij als mensen van kunnen leren. Ook werkt de hond stressverlagend, waardoor je makkelijker het gesprek met je cliënt aangaat en tot de kern kunt komen. Maar wanneer je samen gaat werken met je hond, is het wél belangrijk dat je weet wat je doet. Want zonder oog voor de (stress)signalen en valkuilen van jezelf en van je hond, kun jij niet het kwaliteitswerk leveren dat nodig is. Met onze opleidingen en trainingen leer jij hoe je op professionele wijze samenwerkt met je hond, zodat jij kwaliteitswerk levert aan jouw cliënten of coachees.

Coachen met Honden