Mijn hond Sjors en ik hebben een heerlijk ontspannen en leerzaam weekend beleefd in het prachtige Drenthe!

Jip Korteknie

Met Anja en Irene en de andere deelnemers en hun honden, hebben mijn hond Sjors en ik een heerlijk ontspannen en leerzaam weekend beleefd in het prachtige Drenthe!
Er was ontspannen en vertrouwde ruimte voor inbreng en leerpunten van iedereen. Verschillende werkvormen, individueel met de eigen hond, in kleinere groepjes met de honden of met de groep deelnemers en alle honden, zowel binnen als buiten.
We hebben heerlijk gewandeld, gewerkt en gespeeld in het bos en op de zandvlakte.
In het prachtige Diever bieden Anja en Irene professionele en warme nieuwsgierigheid, positieve ondersteuning, een verfrissende kijk op de interactie tussen jou en je hond, begeleiding en gesprek als je dat wilt, ruimte en rust als je dat nodig hebt.
Naast de oefeningen en het werken met elkaar, hebben we veel gelachen en gezellig samen gekookt (wat overigens facultatief was) en gegeten. De avonden werden lekker op de bank bij de open haard met de honden met een drankje en een kaasje ontspannen afgesloten.

Sjors en ik zullen door deze fijne ervaring met dit coachingweekend Drenthe en daarna nog met de coachingweek in Frankrijk, in de nabije toekomst zeker nog een keer inschrijven! 

Jip Korteknie