De honden lieten met hun gedrag zien hoe wij in ons vel zaten en welke energie ons verbond...

Wat een belevenis was het coachweekend in Diever!
Met zes onbekende mensen en hun zes honden drie dagen in een huis is een hele bijzondere ervaring. De honden lieten met hun gedrag zien hoe wij in ons vel zaten en welke energie ons verbond. Ook de persoonlijke vraag die we ingebracht hadden werd verhelderd door de honden en door de ontzettend leuke oefeningen die we in het huis en buiten tijdens de mooie wandelingen deden. 

Anja en Irene zijn buitengewoon goede gastvrouwen en zeer professionele coaches. Ze begeleiden een groep op een bescheiden en bijzonder prettige manier! Geen lange persoonlijke uitwisselingen, de aangereikte oefeningen deden hun werk in stilte. Er gebeurde bij iedereen veel, er kwamen mooie inzichten en er werd veel verhelderd. Het huis was een heerlijke plek om te zijn (lekkere bedden, banken en stoelen) en het eten (biologisch en vegetarisch) was in 1 woord geweldig! We voelden ons verwend al moesten we wel helpen met de kleine huishoudelijke klusjes ;-)! 
Ik kan iedereen die zin heeft om samen met zijn hond veel te beleven maar vooral zin heeft om in een veilige omgeving een bijzondere stap in zijn persoonlijke ontwikkeling te zetten dit weekend aanraden!

Willem en ik hebben nog lang nagenoten! 

 

Wouthiera Crommelin