Particulier

Coachen met Honden heeft een breed aanbod aan activiteiten voor particulieren. Dit bestaat uit o.a. workshops, individuele- en teamcoaching, coachvakanties, onze lezing of een op maat gemaakt programma. Bij de meeste activiteiten werk je samen met je eigen hond als spiegel. Bij andere onderdelen van ons aanbod werk je met honden uit de roedel van Coachen met Honden. Lees hiervoor de uitgebreide informatie of overleg met ons over de mogelijkheden.

Wil je zelf leren coachen met honden of je als (aankomend)professional verder ontwikkelen? Neem dan een kijkje bij de activiteiten onder de knop Scholing.

 

Coachen met Honden verzorgt verschillende dagworkshops op onze locatie in Elst (Utrecht) of op uitnodiging op een locatie naar keuze. Wij werken bij voorkeur in kleine groepen met ruim individuele aandacht. Je werkt met je eigen hond als spiegel. Een workshop is een leuk en leerzaam uitje met diepgang en plezier!

Workshop
6 – 10
€ 125,00 p.p. incl. BTW

Iedereen krijgt in haar of zijn leven te maken met rouw en verlies. Dat kan heel verschillend zijn, van verlies van mens of dier door overlijden, tot verlies van energie, gezondheid, werk, relatie of elke andere vorm van verlies. Hoe je daarop reageert, hoe je verlies draagt en wat je daarin zoal tegenkomt, zegt iets over jouw unieke manier van verwerking. Soms verloopt dat proces op een manier die je kunt dragen, soms loop je erin vast of lijkt verdriet onoverkomelijk.

Workshop
6 – 8
€ 127,50 p.p. incl. BTW
Maatwerk

Op welke manier nemen we beslissingen?
Welk patroon volgen we? En hoe doet onze hond dat?
Die patronen verschillen van situatie tot situatie. 
We willen je graag kennis laten met het 'hoe en wat'. 
Als we weten welke patronen wij en onze hond(en) volgen, kunnen we daar eenvoudig positieve en blijvende veranderingen in aanbrengen. Dat doen we door de meerdere breinen optimaal in te zetten.

Workshop
6 – 8
€ 225,00 p.p. incl. BTW
Mudi

In deze workshop ontdek je welke wijze lessen jouw hond je kan leren. Je hond is niet voor niets in je leven. Honden bieden je onvoorwaardelijke liefde, openen je hart en brengen je bij je basis. Jouw hond is precies de juiste hond met een unieke persoonlijkheid en jij bent precies de juiste eigenaar om die specifieke wijze les te leren.

Wil jij ontdekken welke wijze lessen op jou van toepassing zijn?

Workshop
4 – 8
€ 117,50 p.p. incl. BTW

In deze workshop coachen we vanuit de principes van systemisch werk met honden. Je maakt deel uit van diverse systemen zoals je gezin, familie, team of organisatie en neemt daarin een bepaalde rol aan. Je hond is hierbij een spiegel omdat hij deel uitmaakt van jouw systeem.

Door systemisch coachen worden onbewuste patronen zichtbaar waardoor beweging kan ontstaan naar de volgende stap. Deze workshop wordt ook in de vorm van individuele coaching aangeboden.

Wil jij ontdekken welke systemische rol jouw hond heeft in jouw leven?