Particulier

Coachen met Honden heeft een breed aanbod aan activiteiten voor particulieren. Dit bestaat uit o.a. workshops, individuele- en teamcoaching, coachvakanties, onze lezing of een op maat gemaakt programma. Bij de meeste activiteiten werk je samen met je eigen hond als spiegel. Bij andere onderdelen van ons aanbod werk je met honden uit de roedel van Coachen met Honden. Lees hiervoor de uitgebreide informatie of overleg met ons over de mogelijkheden.

Wil je zelf leren coachen met honden of je als (aankomend)professional verder ontwikkelen? Neem dan een kijkje bij de activiteiten onder de knop Scholing.

 

Coachen met Honden verzorgt verschillende dagworkshops op onze locatie in Elst (Utrecht) of op uitnodiging op een locatie naar keuze. Wij werken bij voorkeur in kleine groepen met ruim individuele aandacht. Je werkt met je eigen hond als spiegel. Een workshop is een leuk en leerzaam uitje met diepgang en plezier!

Workshop
6 – 8
€ 127,50 p.p. incl. BTW
Maatwerk

Op welke manier nemen we beslissingen?
Welk patroon volgen we? En hoe doet onze hond dat?
Die patronen verschillen van situatie tot situatie. 
We willen je graag kennis laten met het 'hoe en wat'. 
Als we weten welke patronen wij en onze hond(en) volgen, kunnen we daar eenvoudig positieve en blijvende veranderingen in aanbrengen. Dat doen we door de meerdere breinen optimaal in te zetten.

Workshop
1-4
€ 127,50 p.p. incl. BTW

Iedere hondeneigenaar krijgt te maken met verlies en rouw.

Als mens kan je behoorlijke hartenpijn hebben wanneer je hond komt te overlijden. 
Hoe je daarop reageert, hoe je verlies draagt en wat je daarin zoal tegenkomt, zegt iets over jouw unieke manier van verwerking.