Particulier

Coachen met Honden heeft een breed aanbod aan activiteiten voor particulieren. Dit bestaat uit o.a. workshops, individuele- en teamcoaching, coachvakanties, onze lezing of een op maat gemaakt programma. Bij de meeste activiteiten werk je samen met je eigen hond als spiegel. Bij andere onderdelen van ons aanbod werk je met honden uit de roedel van Coachen met Honden. Lees hiervoor de uitgebreide informatie of overleg met ons over de mogelijkheden.

Wil je zelf leren coachen met honden of je als (aankomend)professional verder ontwikkelen? Neem dan een kijkje bij de activiteiten onder de knop Scholing.

 

Coachen met Honden verzorgt verschillende dagworkshops op onze locatie in Gemert of op uitnodiging op een locatie naar keuze. Wij werken bij voorkeur in kleine groepen met ruim individuele aandacht. Je werkt met je eigen hond als spiegel. Een workshop is een leuk en leerzaam uitje met diepgang en plezier!

Workshop
6 – 10
€ 117,50 p.p. incl. BTW
Workshop
6 – 8
€ 117,50 p.p. incl. BTW
Mudi

In deze workshop ontdek je welke wijze lessen jouw hond je kan leren. Je hond is niet voor niets in je leven. Honden bieden je onvoorwaardelijke liefde, openen je hart en brengen je bij je basis. Jouw hond is precies de juiste hond met een unieke persoonlijkheid en jij bent precies de juiste eigenaar om die specifieke wijze les te leren.

Wil jij ontdekken welke wijze lessen op jou van toepassing zijn?

Workshop
6 – 10
€ 117,50 p.p. incl. BTW

In deze combinatieworkshop ontdek je welke wijze lessen jouw hond je kan leren. Daarnaast gaan we in op de overeenkomsten tussen honden en mensen vanuit het gedachtegoed over natuurlijk leiderschap.

De metafoor van de roedel wordt in woord en beeld uitgelegd. Dit wordt gekoppeld aan jouw specifieke vragen over de omgang met je hond en wat jij als baasje over jezelf kunt leren.

Wil jij ontdekken hoe jouw hond je spiegelt op het gebied van leiderschap?

Workshop
4 – 8
€ 117,50 p.p. incl. BTW

In deze workshop coachen we vanuit de principes van systemisch werk met honden. Je maakt deel uit van diverse systemen zoals je gezin, familie, team of organisatie en neemt daarin een bepaalde rol aan. Je hond is hierbij een spiegel omdat hij deel uitmaakt van jouw systeem.

Door systemisch coachen worden onbewuste patronen zichtbaar waardoor beweging kan ontstaan naar de volgende stap. Deze workshop wordt ook in de vorm van individuele coaching aangeboden.

Wil jij ontdekken welke systemische rol jouw hond heeft in jouw leven?