Particulier

Coachen met Honden heeft een breed aanbod aan activiteiten voor particulieren. Dit bestaat uit o.a. workshops, individuele- en teamcoaching, coachvakanties, onze lezing of een op maat gemaakt programma. Bij de meeste activiteiten werk je samen met je eigen hond als spiegel. Bij andere onderdelen van ons aanbod werk je met honden uit de roedel van Coachen met Honden. Lees hiervoor de uitgebreide informatie of overleg met ons over de mogelijkheden.

Wil je zelf leren coachen met honden of je als (aankomend)professional verder ontwikkelen? Neem dan een kijkje bij de activiteiten onder de knop Scholing.

 

Onze coachvakanties bieden een combinatie van ontspanning, genieten van de natuur en coaching met je hond. Je ontwikkelt en verdiept de samenwerking met je hond. De aandacht ligt hierbij op rust, reflectie en persoonlijke ontwikkeling. 

Coachweekenden en -vakanties
4 - 6
€ 325,00 p.p. incl. BTW
  • Wil je veel leren over jezelf met je hond als levende spiegel?
  • Ben je nieuwsgierig naar de manier waarop jouw hond en jij elkaar beïnvloeden?
  • Sta je open voor nieuwe inzichten?
  • Wil je weten hoe je de band tussen jou en je hond kunt verdiepen?
  • Wil je meer genieten van het contact met je hond?
  • Heb je zin om in een rustige vakantiesfeer samen met je hond gecoacht te worden?

Ga dan met ons mee op coachweekend 'Wijze lessen van je hond'

Coachweekenden en -vakanties
4 – 6
€ 895,00 p.p. incl. BTW

In deze coachweek ontdek je op een inspirerende plek in Frankrijk hoe jouw hond je spiegelt. De aandacht ligt hierbij op persoonlijke ontwikkeling en je eigen coachvraag.

Via coachwandelingen en oefeningen leer je veel over jullie verstandhouding en welke wijze lessen jouw hondje kan leren over je thema. Spelenderwijs en spiegelenderwijs vakantie vieren met je hond.

Zoek jij een unieke combinatie van vakantie vieren samen met je hond en aandacht voor jezelf?