Particulier

Coachen met Honden heeft een breed aanbod aan activiteiten voor particulieren. Dit bestaat uit o.a. workshops, individuele- en teamcoaching, coachvakanties, onze lezing of een op maat gemaakt programma. Bij de meeste activiteiten werk je samen met je eigen hond als spiegel. Bij andere onderdelen van ons aanbod werk je met honden uit de roedel van Coachen met Honden. Lees hiervoor de uitgebreide informatie of overleg met ons over de mogelijkheden.

Wil je zelf leren coachen met honden of je als (aankomend)professional verder ontwikkelen? Neem dan een kijkje bij de activiteiten onder de knop Scholing.

 

Via individuele (loopbaan)coaching met de hond als spiegel ontwikkel je inzicht in wie je als mens bent en welke invloed dat heeft op je functioneren. Honden helpen je daarbij omdat zij je gedrag perfect spiegelen. Individuele (loopbaan)coaching biedt je de mogelijkheid je persoonlijke doelen te realiseren. Hoe? Door het verhelderen van je situatie, het begeleiden in het maken van nieuwe keuzes en het aanleren van nieuwe vaardigheden om deze in je dagelijkse praktijk toe te kunnen passen.

Individuele coaching
1
€ 117,50 p.p. incl. BTW

In deze individuele coaching werk je samen met je eigen hond. Je krijgt een spiegel voorgehouden waardoor je jezelf via de omgang met je hond beter leert kennen. Je leert hem of haar daardoor beter begrijpen waardoor jullie relatie zich verdiept.

Tijdens deze coaching komt de thematiek van de workshops Wijze lessen van de hond en Natuurlijk leiderschap aan bod, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke leerwensen. Je kunt tevens kiezen voor een individuele sessie Systemisch coachen met honden.