Cursus Kindercoaching (met eigen hond)

Cursus
6-8
€ 475,00 p.p. incl. BTW

Voor (aankomend) professionals die kinderen (en evt hun ouders) willen coachen samen met de hond

Deze cursus is bedoeld voor professionals die samen met hun hond met kinderen werken of dat in de toekomst willen gaan doen. Aan de hand van theorie over het coachen van kinderen en het daarbij inzetten van de eigen hond, bieden wij twee interactieve weekenden met afwisseling tussen leren en zelf uitproberen, tussen weten en doen, tussen 'wills and skills'... In deze cursus leer je de behandelde theorie in te zetten in combinatie met jouw hond. Er wordt tijdens deze cursus gewerkt met jouw eigen hond, waarbij uiteraard ook aandacht zal zijn voor het welzijn van de hond, zowel tijdens de weekenden als in de (toekomstige) uitoefening van jouw vak als coach met hond.

Voor een blik op het programma; 

PDF icon Programma.pdf

Cursusdagen: 

Cursus najaar 2021:
11 en 12 september
9 en 10 oktober

Alle dagen zijn van van 10.00 uur tot 17.00 uur op locatie Elst (Gelderland).

Wil jij als (aankomend) professional meer inzichten over hoe je de hond effectief in kan zetten bij jouw werk met kinderen? Schrijf je dan nu in voor dit coachweekend. 

Reviews KinderCoachweekend 2018

Het weekend was voor mij erg leerzaam, inspirerend én super gezellig met de groep. De aanwezigheid van onze eigen honden vond ik top. De mix aan theorie en praktijkoefeningen was precies datgene wat ik nodig had om zelf weer een stapje verder te kunnen komen. "Oppercoaches" Thérèse en Yvonne waren super. Zij gaven de nodige structuur aan het weekend en zij hebben ook voor lekker eten en drinken gezorgd! Heel fijn was ook alle feedback, tips en tops die we steeds ontvingen. Niks was goed of fout en dat gaf een veilige sfeer en een veilige omgeving.
Voor de terugkomdag (4 weken na het weekend) hadden we allemaal een casus uitgewerkt en die gepresenteerd 
en geoefend met de groep. Dat leidde soms tot hilarische taferelen! Dit vond ik ook weer erg leerzaam en het is heel fijn dat we alle uitwerkingen enoefeningen van de hele groep "in onze rugzak" mee naar huis hebben kunnen nemen. Kortom, een top cursus en een echte aanrader!
Sylvia Swaab, Buddy4Soul "De hond als kameraad".

Professioneel opgezet. Thérèse deelt haar enorme dosis aan ervaring en Yvonne vult dit prachtig aan met haar kennis over TopDogTraining. Veel geleerd en ook zeker gelachen. Absoluut een aanrader!
Ilse

Wat een mooie cursus heb ik weer van jullie mogen genieten. De kindercoachcursus was heel boeiend!
Monique Twigt

Review KinderCoachweekend 2019

Samen met mijn hondje Sofie, een lief en eigenwijs boomertje, heb ik de cursus Kinder Coaching met Hond gevolgd. Vanaf het eerste moment, voelde het voor mij alsof ik in een warm bad stapte. Ruimte, respect en veiligheid voor elkaar én voor de honden werden goed gewaarborgd. De interessante theorie, die ik met gretigheid heb ontvangen, werd afgewisseld met leuke en leerzame praktijkoefeningen.
Yvonne en Therese hebben samen een geweldig programma neergezet en dankzij de ontvangen usb pen, beschikken we over een mooi naslagwerk.
Sofie en ik zijn jullie erg dankbaar voor deze mooie ervaring en gaan ons samen vol enthousiasme op ons coachwerk storten!

Mariëtte en Sofietje

 

Reserveren

Adres

Met het maken van deze reservering ga je tevens akkoord met onze Voorwaarden.