Scholing

Coachen met Honden verzorgt voor (aankomend) professionals en alle geinteresseerden in coaching en spiegelen met honden scholingsactiviteiten. Je kunt deelnemen aan leerbijeenkomsten van een dagdeel waarbij je kennis maakt met coachmethodes en instrumenten.

Daarnaast is er onze uitgebreide cursus waarin je zelf leert coachen met je hond als spiegel. Je kunt ook kiezen voor een aantal individuele coachsessies om je op door jou gewenste onderdelen te laten scholen.

Wil je je eerst laten informeren over coaching met honden? Dan is onze interactieve lezing of deelname aan een netwerkbijeenkomst een goede optie.

We zijn trots op ons vak en willen graag onze kennis en ervaring met je delen!

 

Geaccrediteerde opleiding van vier weekenden (vrijdagav t/m zondag) incl. overnachting en maaltijden
6-8
€ 2.580,00 p.p. incl. BTW

In onze vernieuwde opleiding ontwikkel je, gedurende 24 dagdelen, verschillende coachvaardigheden en leer je verschillende coachinstrumenten toe te passen, samen met je hond. We gaan uitgebreid theoretisch en praktisch in op de mogelijke inzet van (jouw) hond in coaching. In deze ervaringsgerichte opleiding staat jouw persoonlijke ontwikkeling als coach en je relatie met je hond daarin, centraal. De cursus bestaat uit vier volledig verzorgde weekenden waarbij je op een mooie locatie logeert en in een prachtige omgeving verblijft.