Ons aanbod

Coachen met Honden verzorgt voor (aankomend) professionals en alle geïnteresseerden in coaching en spiegelen met honden, diverse scholingsactiviteiten. 

We bieden een uitgebreide en geaccrediteerde opleiding ("Opleiding Coachen met Honden") aan waarin je zelf leert coachen met je hond als spiegel. 
Verder verzorgen we de cursus "KinderCoaching met Hond" voor professionals die de hond willen inzetten bij de behandeling, coaching of begeleding van kinderen of jongeren. Deze cursus is op dit moment (juli 2020) nog niet AKR geaccrediteerd. De verwachting is dat dat in 2021 gerealiseerd wordt. 

Kim Brand heeft in opdracht van Zaak op Poten een online interview met ons gehouden. 
Daarin vertellen we e.a. over onze opleiding. klik hier voor de film.
Zaak op Poten & Co heeft als missie om bij te dragen aan trasparantie en overzicht van het werkveld 'samenwerken met een dier in de zorg' Dit doen zij door een podium te bieden voor (startende)ondernemers en zichtbaar te maken wat er achter de schermen allemaal gebeurd aan mooie ontwikkelingen. Ze willen een professioneel werkveld creëren waarin iedereen vrij is om hun expertise te delen.
Tevens bieden zij hulp bij het opstarten van je bedrijf. Kijk dus zeker even op de website van Zaak op Poten & CO

Daarnaast organiseren wij tweemaal per jaar een Netwerkbijeenkomst waar professionals elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren. 

Wil je je eerst eens kennismaken met ons en onze werkwijze? Dan is deelname aan één van de workshops een aanrader.

We zijn trots op ons vak en willen graag onze kennis en ervaring met je delen!