Wijze Lessen van je Overleden Hond

Workshop
1-4
€ 127,50 p.p. incl. BTW

Iedere hondeneigenaar krijgt te maken met verlies en rouw.

Als mens kan je behoorlijke hartenpijn hebben wanneer je hond komt te overlijden. 
Hoe je daarop reageert, hoe je verlies draagt en wat je daarin zoal tegenkomt, zegt iets over jouw unieke manier van verwerking.

Soms verloopt dat proces op een manier die je kunt dragen, soms loop je hierin vast  of lijkt het verdriet onoverkomelijk en dan kan het fijn zijn om je hierbij te laten ondersteunen. In deze workshop ga je actief aan de slag met je rouwproces om het pijnlijke verlies van je hond een plek te geven. Je eigen hond, als je die hebt, of een hond van de coaches is tijdens deze coaching jouw maatje en een bron van ondersteuning en informatie.

Wil jij ontdekken hoe je een volgende stap kunt maken na het (traumatische) verlies van je hond?

Twee reacties over de workshop van oktober 2019

" Na een periode van ziekte is mijn hond Bobby toch nog plotseling overleden. Ik heb bewust de ruimte genomen om te rouwen en had het ergens een plek gegeven, maar fysiek voelde het nog erg zwaar aan. De workshop werd een mooie en intense dag. Alles wat ik voelde mocht er zijn. Wat eerder als een wirwar van emoties voelde, werd nu geduldig door mij uitgeplozen. De liefde, de spijt, de boosheid, de dankbaarheid en het verdriet kwamen één voor één aan bod. Irene begeleide het proces zonder oordeel en in een ongedwongen en veilige sfeer. Na de workshop voelde ik me een stuk lichter. Ik kan letterlijke en figuurlijk weer ademhalen en er is voorzichtig weer ruimte gekomen om lief te hebben".
Andrea

"De workshop was echt precies wat ik nodig had.
Een paar dagen later lijkt het alsof er ruimte is gekomen. Ik had het nodig mijn diepe verdriet om Parel te uiten en los te laten. Dat diepe verdriet zat onbewust vast in mijn lichaam. Ik voel niet zoveel rouw meer maar meer fijne herinneringen aan Parel"  
Helen

 

Ervaringen

Reserveren

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Adres

Met het maken van deze reservering ga je tevens akkoord met onze Voorwaarden.