Bundeling van krachten: jij en je hond

4 – 8
€ 225,00 p.p. incl. BTW

Deze workshop wordt verzorgd in samenwerking met Eduard Deckers, systemisch dierenarts. Op zijn website kan je extra informatie lezen over wie hij is, waar hij voor staat en wat hij kan.

We hebben allemaal iets te brengen in deze wereld, onze eigen persoonlijke kracht. En de dieren die wij hebben zijn dienend in het proces om dat te ontdekken en te leven, zo ook de honden die wij hebben.
Uiteindelijk hebben we ze niet alleen uitgekozen op onze uitdaging, daar waar we ons mogen ontwikkelen, maar ook op basis van wat we met elkaar gemeen hebben.

Onze gebundelde kracht.
Door wie zij zijn, waar ze vandaan komen, hoe we ze hebben aangetroffen en wat we te doen hebben in ons gezin of bij ons.
En visa versa; door wie wij zijn, waar we vandaan komen, hoe de hond ons heeft aangetroffen en wat we te doen hebben in hun leven.
Daar gaat een kracht in schuil.

Het is zaak om te ontdekken waar het eventueel hapert en hoe het nog meer zou kunnen stromen tussen jou en je hond.

Om dat te ontdekken ga je in deze workshop aan de slag met je hond door middel van diverse oefeningen en opdrachten.
Irene en Eduard kijken met je mee, ieder vanuit hun eigen invalshoek. Op deze manier ontvouwt zich de dynamiek tussen jou en je hond en kan ermee gewerkt worden door middel van terugkoppeling, lichaamsgericht werk, mini-opstellingen en kan er zo op een diepere laag geheeld worden.

Het resultaat;
Inzicht in jezelf en je patronen
Inzicht en ervaring in de manier waarop jij en je hond elkaar hierin spiegelen
Helderheid over de rol van jouw hond in jouw leven
Aanzet tot vaak diepgaande veranderingen in jullie dagelijks leven
Een stromende dynamiek tussen jou en je hond waarbij je hond, maar ook jijzelf vanuit eigen kracht en authenticiteit met elkaar kunnen communiceren.

 

Reserveren

Adres

Met het maken van deze reservering ga je tevens akkoord met onze Voorwaarden.