Netwerkbijeenkomst

netwerkbijeenkomst 

Eén à twee keer per jaar vindt er een netwerkbijeenkomst plaats van de LinkedIngroep “Coachen met Honden” en de Facebookgroep “Spiegelen met honden in coaching” in de Stoethoeve in Soest (www.stoethoeve.nl). Het doel van deze bijeenkomst is het bieden van een laagdrempelig platform waar we van elkaar leren en informatie over het vak uitwisselen. Daarnaast is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en praktische vragen rondom het vak ‘coachen en spiegelen met honden’ te bespreken.

Niet alleen (aankomend) coaches/therapeuten met hond zijn welkom, ook professionals die met honden werken en op een coachende manier met hun klanten om willen leren gaan kunnen zich aanmelden (n.b. deze bijeenkomst is zonder onze trouwe viervoeters).

De locatie van de netwerkdag is de Stoethoeve in Soest. Daar kunnen we lekker buiten werken in de wei of bij slecht weer in de zaal. 

Let op: De aanmeldprocedure is gewijzigd! Aanmelden kan via deze link of je stuurt een mail naar http://info@coachenmethonden.nl
Na betaling ontvang je de factuur voor je administratie, de routebeschrijving en overige eventuele praktische informatie ter voorbereiding van de bijeenkomst. Kom je i.p.v. te betalen liever een handje helpen, neem dan even contact met ons op.

Er is ruimte voor maximaal 35 deelnemers omdat we de bijeenkomsten kleinschalig willen houden. Dan is er ruim voldoende gelegenheid tot onderlinge kennismaking en kennis delen. Wil je er bij zijn, meld je dan dus tijdig aan.

Wees welkom! 

Irene Glansbeek in samenwerking met Yvonne Bayens