Locaties

Coachen met Honden werkt op diverse locaties. Onze locaties voor de dagworkshops zijn in Rhenen, Elst (Utr) of Oud-Vossemeer. Individuele coaching vindt plaats bij Anja in Gemert, bij Irene in Oud-Vossemeer of in overleg op locatie. Onze Cursus Coachen met Honden en het coachweekend Spelenderwijs & Spiegelenderwijs houden we op een mooie locatie in Drenthe waar we een aantal weekenden logeren. Voor de coachmidweek in het voorjaar gaan we naar Frankrijk. 
Daarnaast komen wij graag voor een lezing of teamcoaching met onze roedel naar een bedrijf of een andere geschikte locatie van je keuze.   

Elst (Utrecht)

In het gebouw van Progenta aan de Veenendaalsestraatweg 14 B in Elst (Utrecht), maakt Coachen met Honden gebruik van een hele fijne, open ruimte met veel kleur en sfeer. Een ideale plek om met kleine of grotere groepen en meerdere honden te werken in de workshops en andere activiteiten die wij organiseren. Deze ruimte is groot genoeg om in de winter ook activiteiten aan te bieden waarbij we overdekt kunnen werken. Daarnaast is er veel bos in de omgeving, dat we met een korte wandeling bereiken.

Elst (Gelderland)

Een foto ontbreekt nog maar het is een prima locatie met veel ruimte voor mens en hond

Groet

Onze opleiding Coachen met Honden vindt plaats in Groet. Op 3 min loopafstand bevinden we ons in het bosrijke duingebied en binnen 10 min met de auto zitten we op het strand. Een geweldige plek dus. We verblijven in een ruim huis waar alle mensen en honden hun plekje kunnen vinden. Een inspirende omgeving om je coachvaardigheden met hond te ontwikkelen.

Stoethoeve Soest

De netwerkbijeenkomsten vinden plaats in de Schaapskooi van de Stoethoeve in Soest.
Kijk voor meer informatie op www.stoethoeve.nl

Op deze locatie beschikken we over een fijne binnenruimte. Bij mooi weer is er ook voldoende ruimte om buiten te zijn. Een fijne plek om elkaar te ontmoeten.
 

Morvan (Frankrijk)

Onze coachvakanties houden wij eenmaal per jaar in de prachtige Morvan, waar je naast stappen in je persoonlijke ontwikkeling, ook een waar vakantiegevoel aan overhoudt! 
We zijn te gast bij Ann-Jo en Hugo van Dog-Adventure en verblijven in een mooi châlet met uitzicht op de heuvels. Het is er heerlijk rustig en de honden kunnen lekker spelen in een omheinde tuin. 
Neem een kijkje op hun website om een indruk te krijgen van de accomodatie.

Camping Diever Woudhuis

De coachweekenden houden we op een mooie plek in Nederland, Diever. Samen met je hond eens stilstaan bij de wijze lessen van jouw hond. Een combinatie van diepgang en ontspanning. We verblijven in een ruime lodge midden in de bossen, dichtbij een losloopgebied. 

Camping Diever Eagle Rock

Onze coachweekenden houden we op een mooie plek in Nederland. Samen met je hond stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Een combinatie van diepgang en ontspanning. We verblijven in een ruime lodge midden in de bossen, dichtbij een losloopgebied. 
www.campingdiever.nl

 

Tilburg HTC De Wolf

De landelijk gelegen accommodatie is goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.
We beschikken hier over ruime velden en een prima binnenruimte.
Een fijne plek om samen met je hond de band die jullie hebben verder te verdiepen. 

www.htcdewolf.nl 
 

Haaren

Dierenwelzijncentrum In 't Veld is gevestigd in een voormalige boerderij. 
We beschikken hier over een ruime binnenruimte met aansluitend een prachtige binnenbak.
Een fijne plek om de band met je hond verder te verdiepen.

www.in-t-veld.nl