Kinderen

Coachen met Honden biedt specifieke activiteiten voor kinderen en ouders/verzorgers, en is daarin voortdurend in ontwikkeling met verschillende andere deskundigen op ons vakgebied coachen met honden. In samenwerking met UB Coaching & Training kun je bij ons aanbod vinden voor groeps- en individuele training en begeleiding voor kinderen/jongeren met onze honden als co-coaches. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Talenttraining met Honden voor kinderen en pubers of bij onze unieke training voor ouders/verzorgers met als doel het versterken van je ouderschap.

Ons uitgangspunt is dat kinderen het verdienen om te worden aangesproken op hun talenten in plaats van hun onvermogen of vermeende beperkingen. De talententraining is er daarom op gericht deze kinderen met de inzet van honden te coachen in hun persoonlijke ontwikkeling. Door het contact en de oefeningen met onze honden worden de kinderen zich bewust van zichzelf en van hun vermogen positieve invloed op situaties uit te oefenen.

Er is niets mooiers dan ook ouders en verzorgers in dit proces te ondersteunen. Daarom bieden we ook de groepstraining voor ouders aan, waarin je door theoretische kennis in combinatie met oefeningen met onze honden, kunt leren je ouderschap naar je kind verder te verstevigen.

Coachen met Honden verzorgt verschillende dagworkshops op onze locatie in Elst (Utrecht) of op uitnodiging op een locatie naar keuze. Wij werken bij voorkeur in kleine groepen met ruim individuele aandacht. Je werkt met je eigen hond als spiegel. Een workshop is een leuk en leerzaam uitje met diepgang en plezier!

Workshop
4-12
€ 95,00 p.p. incl. BTW
Freek en Tiboh

Praten met kinderen, hoe doe je dat? Opvoeden is niet altijd eenvoudig en vraagt veel van ouders en verzorgers.