Zakelijk

Coachen met Honden verzorgt verschillende activiteiten de zakelijke markt. Dit bestaat uit o.a. workshops, individuele- en teamcoaching, onze lezing of een op maat gemaakt programma. Bij de teamcoaching werk je met honden Honden uit de roedel van Coachen met Honden. Daarnaast is het mogelijk om in een individueel coachtraject met je eigen hond als spiegel gecoacht te worden. 

Wil je zelf leren coachen met honden of je als (aankomend)professional verder ontwikkelen? Neem dan een kijkje bij de activiteiten onder de knop Scholing.

 

Coachen met Honden heeft met plezier diverse teams bijgestaan in hun ontwikkeling.
‘Op pad met de roedel’ is een actief intermezzo tijdens trainingsdagen, een leerzaam teamuitje of een verhelderend onderdeel van een begeleidingstraject. De aandacht ligt op thema’s als leiderschap, ontwikkeling van competenties, de samenwerking binnen het team, begeleiden van veranderingstrajecten, leiden en volgen en krachtig communiceren.

Teamcoaching
In overleg
€ 0,00 p.p. excl. BTW

‘Op Pad met de Roedel’ is een uitdagende manier om je team en jezelf vanuit een ander perspectief te leren kennen. Onze teambuilding heeft een positieve invloed op de onderlinge band waardoor je als team een hechtere roedel wordt.

Het gaat onder andere over samenwerken, leiderschap en groepsprocessen met de hondenroedel als krachtige metafoor.

Willen jullie als team ontdekken wat de kracht van jullie roedel is?