Zakelijk

Coachen met Honden verzorgt verschillende activiteiten de zakelijke markt. Dit bestaat uit o.a. workshops, individuele- en teamcoaching, onze lezing of een op maat gemaakt programma. Bij de teamcoaching werk je met honden Honden uit de roedel van Coachen met Honden. Daarnaast is het mogelijk om in een individueel coachtraject met je eigen hond als spiegel gecoacht te worden. 

Wil je zelf leren coachen met honden of je als (aankomend)professional verder ontwikkelen? Neem dan een kijkje bij de activiteiten onder de knop Scholing.

 

Via individuele (loopbaan)coaching met de hond als spiegel ontwikkel je inzicht in wie je als mens bent en welke invloed dat heeft op je functioneren. Honden helpen je daarbij omdat zij je gedrag perfect spiegelen. Individuele (loopbaan)coaching biedt je de mogelijkheid je persoonlijke doelen te realiseren. Hoe? Door het verhelderen van je situatie, het begeleiden in het maken van nieuwe keuzes en het aanleren van nieuwe vaardigheden om deze in je dagelijkse praktijk toe te kunnen passen.

Individuele coaching
1
€ 187,50 p.p. incl. BTW

‘Op het Juiste Spoor’ is een unieke en intensieve manier om via honden je persoonlijke- en/of loopbaanvraagstukken helder te krijgen.

Door het één op één contact met coach en hond dring je zeker door tot de kern van het vraagstuk waar je mee komt waardoor je een volgende stap op het juiste spoor kunt zetten.

Wil jij samen met een hond ontdekken wat jouw spoor is?