Zakelijk

Coachen met Honden verzorgt verschillende activiteiten de zakelijke markt. Dit bestaat uit o.a. workshops, individuele- en teamcoaching, onze lezing of een op maat gemaakt programma. Bij de teamcoaching werk je met honden Honden uit de roedel van Coachen met Honden. Daarnaast is het mogelijk om in een individueel coachtraject met je eigen hond als spiegel gecoacht te worden. 

Wil je zelf leren coachen met honden of je als (aankomend)professional verder ontwikkelen? Neem dan een kijkje bij de activiteiten onder de knop Scholing.

 

Teamcoaching
In overleg
€ 0,00 p.p. excl. BTW

‘Op Pad met de Roedel’ is een uitdagende manier om je team en jezelf vanuit een ander perspectief te leren kennen. Onze teambuilding heeft een positieve invloed op de onderlinge band waardoor je als team een hechtere roedel wordt.

Het gaat onder andere over samenwerken, leiderschap en groepsprocessen met de hondenroedel als krachtige metafoor.

Willen jullie als team ontdekken wat de kracht van jullie roedel is?

Individuele coaching
1
€ 187,50 p.p. incl. BTW

‘Op het Juiste Spoor’ is een unieke en intensieve manier om via honden je persoonlijke- en/of loopbaanvraagstukken helder te krijgen.

Door het één op één contact met coach en hond dring je zeker door tot de kern van het vraagstuk waar je mee komt waardoor je een volgende stap op het juiste spoor kunt zetten.

Wil jij samen met een hond ontdekken wat jouw spoor is?

Maatwerk
In overleg
Maatwerk

Coachen met Honden verzorgt op verzoek maatwerkworkshops, teamsessies en individuele coaching.
In overleg stellen we een speciaal programma samen waarbij we putten uit onze kennis, ervaring en werkvormen.