Boek

boek omslag

Houd jij van lezen én van honden?
Wil jij weten welke wijze lessen jouw hond je wil leren?
Of ben je professioneel bezig met spiegelen en coachen met honden?

In ons boek, een luxe uitgave met mooie foto’s en illustraties, zijn twintig waargebeurde en veelal ontroerende verhalen opgenomen over deze wijze lessen, verhelderd met  aansluitende theorie over persoonlijke ontwikkeling. Het boek is zo opgezet dat je als lezer (met hond) uitgenodigd wordt om stil te staan bij wat jouw hond je kan leren en welke wijze lessen op jou van toepassing zijn.

We hebben gekozen voor een luxe exemplaar met hardcover kaft en 320 pagina's full-color druk met foto's en illustraties.
(ISBN 9 789082 301106). Het boek kost € 32,50 inclusief BTW. Binnen Nederland rekenen we geen verzendkosten. Buiten Nederland conform de actuele verzendtarieven. 
​Het boek is ook te bestellen via Bol.com 

Wil je een leesvoorproefje? Kijk dan bij de inhoudsopgave, lees de inleiding of één van de hoofdstukken. Er zijn recensies beschikbaar van Charlotte Post Boekrecensie Hondenmanieren en Boekrecensie Judith Lissenberg voor LosVast.

inhoudsopgave
inleiding
it's lonely at the top

Zin in meer? Dan kan je ons orderformulier invullen (alle velden dienen ingevuld te worden) en via de knop bestellen kan je de order bevestigen. Er komt een melding dat je bestelling ontvangen is en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de administratieve afhandeling.

Bestellen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
Adres